Velilerimizin Dilek ve Önerilerini Değerlendiriyoruz!

Velilerimizin okulumuz dilek ve öneri kutusu aracılığıyla bize ulaştırdıkları talepleri okulumuz idaresi tarafından değerlendirilmiştir. Velilerimizin taleplerinin; bahçe kapısının dışına veli bekleme alanı yapılması, sabah grubu öğrencileri için servis sağlanması, çocukların ilgi ve istekleri doğrultusunda branş derslerine yönlendirilmesi olmuştur.

Okul olarak yapılan değerlendirmeler sonucunda veli bekleme alanı için uygun bir yer sağlanamayacağı öngörülmüştür. Sabah grubu öğrencileri için servis sağlanması yönünde gerekli mercilerle görüşüldüğü ancak yeterli öğrenci sayısına ulaşılamaması ve sabah okula bırakma saatinde anlaşma sağlanamaması sebebiyle bunun mümkün olamadığı konusunda  velilere gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Son olarak öğrencilerimizin öğretmenleri tarafından eğitim-öğretim yılı boyunca ilgi ve istekleri doğrultusunda yönlendirilmekte, yeteneklerini keşfedebilecekleri etkinliklere yer verilmektedir. Bu doğrultuda okulumuz kulüp sistemini gerçekleştirebileceğimiz fiziki yapıya uygun görülmemektedir.

25.10.2021 240

25-10-2021